• Recycled Felt & Apple Leather Laptop Sleeve 13 inch

  Välj Variant

  Recycled Felt & Apple Leather Laptop Sleeve 13 inch

  Detta eleganta, designade 13-tumsfodralför laptopfodral är tillverkat av en kombination av äppelläder, ett alternativ till läder, och återvunnen ullfilt av regenererade ullfibrer (50%), ull (30%) och PE (20%). Äppelmassa används för att göra äppelläder som ser ut och känns som äkta läder. En hållbar och snygg produkt från märket MADE out of. Designad för säker förvaring och transport av en bärbar dator. Detta fodral för bärbar dator har en praktisk elastisk stängning gjord av 100% GOTS-certifierad bomull och naturligt biologiskt nedbrytbart gummi. Det extra förvaringsfacket har tillräckligt med utrymme för förvaring av laddare och dokument. Detta material bär kvalitetsmärket Global Recycled Standard. Handgjort. Holländsk design. Made in Holland.
  Genom att återanvända material på ett skickligt sätt får de ett nytt liv och följer samtidigt principerna för den cirkulära ekonomin. I raggningsprocessen reduceras plaggen till återvunna fibrer som separeras efter färg och typ. I slutet av produktionsprocessen ser tuftet ut som nyklippt ull. Materialet tillverkas i Italien.
  Effekt - 1 kilo filt sparar
  541 liter vatten
  54,50 KG CO2
  92 kWh
  Det motsvarar att fylla ett badkar 4,5 gånger och ladda din bärbara dator 150 gånger.
  Extra information om leveranstid: 1 - 50 stycken: 2 veckor, 50 - 250 stycken: 3 veckor, 250 - 500 stycken: 4 veckor, 500 - 1 000 stycken: 5 veckor. Pris och leveranstid för fler än 1 000 stycken kan fås på begäran.


  Priser
  Minsta antal: 1 st
  Antal 5 10 50 250 500 1000
  Pris/st 504,00 472,00 410,00 367,00 335,00 305,00

     Alltid personlig service
     Beställ direkt på hemsidan eller via e-post / telefon
     Du får alltid ett korrektur innan beställningen blir bindande

  Antal


  Produktfärg

  Taupé

  Märkning  Totalt pris kr

  Visa uträkning

  Prisspecifikation

  Fråga oss


  Här kan du enbart ställa frågor om denna produkt! Detta är inte ett beställningsformulär: Recycled Felt & Apple Leather Laptop Sleeve 13 inch
  st
  Made out of

  När du håller en produkt från varumärket "MADE out of" vet du att du har en hållbar produkt i dina händer. MADE out of-produkterna har ett minimalistiskt, klassiskt utseende som gör dem funktionella och tidlösa. För att garantera en lång livslängd ägnas mycket tid och omsorg åt produktdesign och materialkvalitet, vilket innefattar veganskt äppelläder, återvunnet läderavfall och återvunnen ullfilt. Varje material har ett unikt ursprung och en unik sammansättning. Det cirkulära och kreativa arbetssättet gör att råvaror och avfall hanteras på ett smartare sätt. Dessa handgjorda produkter är designade och tillverkade i Nederländerna och tillverkas delvis av sociala företag. Materialen som används för dessa produkter har är till stor del försedda kvalitetsmärkningen Global Recycled Standard. ?


  Visa samtliga produkter från Made out of
  Artikelnummer W30242
  Material äppelläder;återvunnen ullfilt
  Längd 35 cm
  Bredd 2 cm
  Höjd 24 cm
  Vikt 146 gram
  Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.