• PLA Cork Cup 350 ml kaffekopp

  PLA Cork Cup 350 ml kaffekopp

  WoW! Naturlig och återanvändbar kaffemugg. Utsidan av muggen är tillverkad av kork, som är både biologiskt nedbrytbar och förnybar. Insidan av muggen är tillverkad av ett komposterbart material som kallas polylaktid (PLA). De två är sammanfogade med hjälp av en patenterad teknik (som inte innebär användning av lim) för att skapa en dubbelvägg som inte bara är hållbar, utan också håller din dryck varm i flera timmar. Den perfekta kombinationen av design, funktionalitet och hållbarhet. Kapacitet 350 ml. Om PLA Polylactid eller polylaktic acid (PLA) är en termoplastisk alifatisk polyester som härrör från förnybara resurser. Vad innebär detta
  - Det betyder att PLA är ett biologiskt nedbrytbart material som tillverkas av majsstärkelse som produceras av växter - naturligt och förnybart. Mjölksyra produceras genom jäsning av majsstärkelse, vilket ger upphov till de fibrer som används för att tillverka PLA. Denna miljövänliga process omvandlar naturresurser till ett idealiskt hållbart material. Individuellt förpackade i en brun papplåda.


  Pris 112,00 kr


     Alltid personlig service
     Beställ direkt på hemsidan eller via e-post / telefon
     Du får alltid ett korrektur innan beställningen blir bindande

  Antal


  Produktfärg

  Kork

  Märkning  Totalt pris kr

  Visa uträkning

  Prisspecifikation

  Fråga oss


  Här kan du enbart ställa frågor om denna produkt! Detta är inte ett beställningsformulär: PLA Cork Cup 350 ml kaffekopp
  st
  WoW

  WoW-kollektionen är profilprodukter från Promotiv som har fokus på hållbarhet. Handling är alltid starkare än ord och den här kollektionen gör det möjligt för oss alla att välja en mer miljövänlig väg framåt.


  Visa samtliga produkter från WoW
  Artikelnummer W13141
  Material Kork;majsavfall
  Höjd 15 cm
  Diameter 9.5 cm
  Vikt 200 gram
  Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.