• Notes POST-IT 76x102mm gul

  Notes POST-IT 76x102mm gul

  - Post-it® Notes Canary Yellow, 12 block 76 mm × 102 mm
  - Post-it® Notes Canary Yellow är perfekta för att organisera och effektivisera arbetet och göra vardagen enklare. Dessa självhäftande Notes finns i block med 100 blad och i olika storlekar, så att du kan hitta den variant som passar dig bäst.
  - Gör en anteckning eller lämna en påminnelse med Post-it® Notes Canary Yellow. Dessa klassiska Post-it® Notes är perfekta när du och dina vänner eller kollegor behöver hjälp med att komma ihåg viktiga saker. En självhäftande Notes är ett tydligt, enkelt och effektivt sätt att se till att arbetet flyter på. Post-it® Notes tillverkas av PEFC-certifierade pappersfibrer, som kommer från hållbart skogsbruk och kontrollerade resurser. Förpackningen tillverkad av återvunnen wellpapp kan användas för att enkelt förvara dina notes i ett skrivbord eller skåp och kan återvinnas när de inte behövs längre.
  - Det smidigaste sättet att göra en anteckning eller lämna en påminnelse
  - Post-it® Notes tillverkas av PEFC-certifierade pappersfibrer, som kommer från hållbart skogsbruk och kontrollerade resurser
  - Förpackningen tillverkad av återvunnen wellpapp kan användas för att enkelt förvara dina självhäftande notes och kan återvinnas när de inte behövs längre.
  - Ladda ner den kostnadsfria Post-it®-appen för att läsa in och spara ditt arbete direkt. Du kan dela dina anteckningar med ditt team utan fördröjning -

  PEFC

  PEFC


  Pris 51,00 kr


     Alltid personlig service
     Beställ direkt på hemsidan eller via e-post / telefon
     Du får alltid ett korrektur innan beställningen blir bindande

  Antal


  Produktfärg

  Gul


  Totalt pris kr

  Visa uträkning

  Prisspecifikation

  Fråga oss


  Här kan du enbart ställa frågor om denna produkt! Detta är inte ett beställningsformulär: Notes POST-IT 76x102mm gul
  st
  Artikelnummer 16145097
  EAN 4064035065805
  Varumärke Post-it
  Certifikat • Pefc
  Leveranstid 2 dagar
  Vikt 0.001 kg
  Volym 0.001 cdm
  Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
  Lagersaldo 16145097 48 st